Tuesday, July 22, 2008

Long Time Since


Salam,
It has been a loooong time since I last wrote something in this blog. Bzzz is my word to describe my job. But everyone is bz. Bukan mak-mak aje yang BZ, anak2 pun kata macam tu.

Today, I went to school without my son. Terasa juga sunyi jiwa cikgu. Baru satu malam anakanda takde kat rumah. Actually malam tadi dia pergi trip to KL dengan rakan2 sekolah ikut Pusat Sumber sekolah lah. Hari ni gi TV3 and Petrosains. Hoorey! Dapat jugak sesekali dia tinggalkan rumah. Agaknya gitulah kalau dia happy. So today he's resting drpd mendengar leteran demi leteran untuk panggil dia bangun tidor dan bersiap ke sekolah. Bahana dia takde lah, hari ni cikgu sampai sekolah at 7.05 in the morning. I normally reach school before 7 am. So yang usually lambat tu, not him but..... siapa lagi eh!

Kalau tengok muka dia memang geram. Rambutnya serabai. Baunya hasem!! tapi I can't deny my son..., deep in my heart. I miss you today. Always luv U son!

No comments:

Demi Matahari

Loading...

About Me

My photo
I'm a chemistry & math teacher at SMK Sdary, Jb. A mother to 2 sweet daughters and 2 sons. They make my life colourful.